Inside or outside? Or inside out?


Natural born beauty. 

Cred ca frumusetea nu se masoara doar in culoarea ochilor, zambetul larg, nasul micut sau buzele si ochii perfecti. Cred ca oamenii frumosi sunt aia care stiu sa mai zambeasca si atunci cand au probleme si framantari interioare, cei care iti vorbesc frumos si cand sunt nervosi, cei care au un suflet mare-mare-mare si ii cuprind pe toti cu bratele lor foarte larg deschise. Tot timpul am spus ca oamenii rai sunt si urati. Si invers. Pe sistemul ce nu face natura, face pictura.

Mai cred ca rautatea nu naste fete frumoase sau zambete albe, mai cred ca rautatea nu te inzestreaza cu niste calitati fizice impecabile. De altfel, nici frumusetea exterioara nu te ajuta sa fii mai bun. Dar exceptiile sunt doar cele care confirma regula. Si eu iarasi ma lovesc de prejudecati… 😀

Din afara, sau dinauntru, parca atunci cand privesti o natural born beauty ti se face mai soare afara si mai cald in suflet. Chiar daca suntem in mijlocul lui decembrie. Ce mai, ne pregatim de un an nou asa cum nu a mai fost ( ca n-avea cum, nu de alta). E important ca in perioada asta sa-ti stabilesti niste targeturi pentru anul urmator, niste tinte pe care vrei sa le atingi. Eu una vreau sa fiu la fel de frumoasa, si pe dinafara, dar mai ales pe dinauntru. Sa nu crezi ca sunt narcisista. Doar imi trasez niste idealuri pe care pot sa le ating. E bun de stiut faptul ca pana si specialistii sustin ca nu trebuie sa ne fixam niste obiective pe care ne e greu sa le atingem sau sa le indeplinim, pentru ca nu vom reusi decat sa nastem in noi frustrari si depresii. Asa ca sa ne pastram totusi picioarele pe pamant atunci cand visam. Eu mi-am propus cam de aseara cateva aspecte la care am de lucrat. Asta pana a inceput sa mi se umfle putin glezna si sa ma doara de numa-numa, ca nu am fost cuminte si m-am impiedicat pe la Cetatea Rasnovului si mi-am sucit-o putin. Putin de tot, ca numai o ora am plans de durere. Dar e bine ca am terminat de citit cartea de care povesteam saptamana trecuta ( aia de spuneam eu ca am inceput sa o citesc, dupa Fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor). Urmeaza urmatoarea (sic!), ca trebuie sa ma specializez, din motive de obiective, ca asa mi-am propus.

 Pana cand voi deveni o BITCH veritabila, va propun sa va faceti o retrospectiva a realizarilor si a dezamagirilor din anul asta, si sa va stabiliti cateva imbunatatiri, upgrade-uri si tunning-uri pentru la anul. Chiar de acum ar fi indicat, daca nu ati inceput de mai devreme, ca azi e deja maine si numai maine nu-i poimaine si ne trezim prin 2010, la fel de pierduti ca-n 2009.

Asadar si prin urmare…. grecii navigau pe mare. Lav iu! 🙂

Nota: BITCH= Babe In Total Control Of Herself.

Lasă un comentariu