Ea il vrea in colivie


El o vrea de jucarie!

dating-marketing-pdfs-2

„Ghidul <Ornitologic> de Barbati” este cea mai haioaso-reala carte pe care am citit-o in ultima vreme ( mai exact, am terminat-o vinerea trecuta, insa n-am mai apucat sa scriu despre ea).

Lauren Frances, autoarea, este cea care si-a petrecut ore in sir de investigatii „sub acoperire”, impreuna cu „Dispozitivul ei de Femei- Capcana pentru Barbati”, pentru a-si perfectiona tehnicile si strategiile de abordare, educare si manipulare a barbatilor. Asa ca, seducatoarea bruneta a publicat aceasta carte pentru a ne instrui pe cele neinstruite in ale flirtului si cuceririi.

dating-marketing-pdfs-5

Ce am invatat din aceasta carte? Pai… let me see… sa tot fie cate ceva. De exemplu, am invatat ca exista 60 de „zburatoare”-tip. Esti o norocoasa daca pui mana pe unul dintre: Cocosul Tantos, Condorul, Papagalul cu Creasta Erectila, Pasarea Maiastra, Pasarea Maiastra a Fericirii, Pasarea Paradisului… Oricum, are aviariul zburatoare. Trebuie sa stii numai cum sa te porti, cum sa te negociezi si cum sa le faci pe bietele zburatoare sa-ti ciuguleasca din palma. E foarte important sa-ti aliniezi zburatoarele, e bine sa stii ca nu poti transforma un Corb intr-un Hulub, trebuie sa stii cum sa decodifici Limbajul Masculin Secret ( de exemplu, cand zice Te sun eu, vrea sa zica Nu te mai sun pana cand n-o sa incep sa poftesc din nou la animale domestice). De asemenea, mai sunt adaugate si cateva tehnici profesionale de „dat drumul zburatoarei din colivie” si altele de curtare ale Masculului Modern, precum si Manevre de Abordare si Reguli Romantice…

dating-marketing-pdfs-7 Afler all, cand vine vorba de viata ta amoroasa, „s-o falfai pe loc” e valabil doar pentru pasari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: