Super- inceput de „an nou”


Noul an a inceput la 1 octombrie… cei mai multi studenti inteleg si de ce. Ei bine, pentru ca jurnalistii sunt mai cu mot, ei, adica noi, am inceput din 2 facultatea, cand a avut loc si deschiderea.

Pe langa acest eveniment relativ major (adica oricum ar fi inceput facultatea, si fara deschidere 😛 ), s-au mai intamplat inca doua lucruri frumoase: petrecerile sarbatoritilor mei. Pe scurt si pe fast forward, trebuie sa mentionez ca Festival 39 e la fel de misto cum era si anul trecut (am fost de mai multe ori acolo…), iar la noul (nou pentru mine) Becker Brau, cel din Piata Alba Iulia adica (fostul Why Not), sa tineti minte ca e de mers. E foarte misto  inauntru, e cu etaj, e cu chitare mari amplasate pe tavan, e cu formatie (trupa ASHA) care canta live si se lasa cu atmosfera de nunta; adica se danseaza pe sarbe, pe brasoveanca, pe tot felul de piese si se canta Bryan Adams si Jon Bon Jovi mai ceva ca originalul 😛 (j/k) Oricum, e un must see place in tendinte toamna asta. Cu siguranta pentru mine va fi.

Asadar, noul an (scolar) a inceput cum trebuie. Daca asta inseamna ca asa o sa o tinem tot anul, atunci sa ne traiasca si la mai mare! 😀

P.S.: Astia sunt ASHA live, mai demult putin:

Uptaded- 5.10- In Herastrau, sambata asta, a fost superb! Oameni multi si inca mai multa iarba verde, copaci nedesfrunziti deocamdata si flori de toamna… Am scos-o pe Puff la plimbare vreo 4 ore pe acolo; promit ca atunci cand mai e vreme frumoasa in weekend, pe acolo ma gasiti ;))

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Laurentiu Guran
  iul. 17, 2009 @ 16:09:58

  Alexandra, o sa inteleaga lumea din articolul asta ca noi cantam hore si sarbe… Tz tz tz tz….

 2. Alexandra
  iul. 17, 2009 @ 17:07:01

  Pai si ce, nu-i asa? :)) Oricum, am stat putin sa ma gandesc de cand e articolul asta…
  Intre timp, anul acela scolar despre care vorbeam s-a si terminat… 🙂

 3. Laurentiu Guran
  iul. 17, 2009 @ 17:32:50

  Alexandra, tu sigur ai fost la Becker Brau cand cantam noi? Sau cumva ai plecat imediat dupa fanfara? Fanfara canta ceea ce spui tu… nu noi. Iar pe fanfara nu o cheama trupa ASHA. Ceea ce ai pus tu de pe youtube e trupa ASHA si nu prea are legatura nici cu horele, nici cu sarbele, nici cu brasoveanca :)))

 4. Alexandra
  iul. 20, 2009 @ 10:33:42

  Pai nu mai stiu exact ce s-a intamplat in seara aia.. cred ca ma refeream la fanfara cand am spus de sarbe si brasoveanca, si la trupa ASHA cand vorbeam despre Bon Jovi sau Adams… 🙂 Din cate imi aduc aminte, la inceput a cantat fanfara si apoi am dansat pe piesele cantate de trupa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: