De ce Superman?


De ce avem nevoie de Superman?

Pentru ca ne-ar putea salva de la cate o catastrofa gen 9/11, pentru ca poate opri un tren de la deraiere, pentru ca poate opri un avion din prabusire, pentru ca poate opri un vapor de la scufundat… Va puteti gandi numai la cateva exemple: tragedia de la World Trade Center, scufundarea Titanicului si multe altele, printre care si cele minore de la Valea Calugareasca, accidentele de pe Valea Prahovei si Valea Otlului… si tot asa, ca daca am tine-o in numerotare ne-ar da cu virgula si perioada…

De ce nu avem nevoie de Superman?

Pentru ca tot nu poate opri foametea din Africa de Sud, pentru ca tot nu ar putea sa creasca pensiile sau salariile din Romania, pentru ca tot nu ar putea sa reuneasca familii, pentru ca tot ar fi uragane si potoape si incendii si pentru ca tot nu ar fi de ajuns numai unu.

De ce ar fi fost bine sa avem cate un Superman in fiecare tara?

Pentru ca asa ar fi facut fata mai bine, pentru ca am fi avut o speranta mai mare la mai bine si la mai mult, pentru ca ar fi existat cate o Louis Lane in fiecare tara si ar fi fost mai multe subiecte bune de dezbatut in cadrul stirilor, pe modelul fifty-fifty 😉

Reclame

5 comentarii (+add yours?)

 1. groparul intelectual
  iul. 22, 2008 @ 22:36:52

  asta ai scris-o cumva după ce mi-ai vizitat blogul?? 😀

 2. Alexandra
  iul. 23, 2008 @ 06:13:31

  Nu, l-am scris (pe el, postul) dupa ce m-am uitat la film si la stiri…

 3. radu dumbrava
  iul. 23, 2008 @ 16:00:25

  childish questions 😛

 4. dorin spoaller
  iul. 28, 2008 @ 23:04:46

  hahaha, buna ideea. Superman, Batman sau Pliciman, oricare, macar sa avem si noi putina diversitate in buletinele de stiri 🙂

  Acuma, pe un ton relativ serios, sau, ma rog, cat de serios poate fi atata timp cat e despre Superman, tragedia de la 9/11 putea fi evitata prin ceea ce e recunoscut in lume ca fiind cel mai bun exemplu de tara libera: vot democratic. Desi a iesit Al Gore presedinte, nea Gigi Bush a ajuns la Casa Alba fiindca asa „a vrut” muschii lui tac`su, G.B.Sr. .

  Intr-o lume perfecta nu am avea nevoie de Superman fiindca ne-am descurca si noi cu ce avem. Toate problemele lumii sunt abordabile si rezolvabile (daca exista cuv asta). Trebuie sa dispara interesele.

  Daca ar exista cate un Superman in fiecare tara, ala american ar fi supraponderal, ala european ar fi snob, ala african nu ar fi si cel asian ar fi complexat de dimensiunea barbatiei. Supermanul de Romania ar face afaceri dubioase cu autostrazi sau borduri. Tot nu ar fi armonie la nivel global :))

 5. groparul intelectual
  aug. 27, 2008 @ 01:49:54

  ah, cred că ne referim la chestii diferite. eu mă refeream la ea, postarea. 😛 sunt mai nou în treaba asta şi aşa mi-a zis şi mie cineva că se cheamă, postări….o postare, două postări. aia cu superman a fost o glumă nevinovată. îţi cer scuze dacă te-a deranjat.
  şi ai dreptate, cu cât mai mulţi supermani, cu atât mai bine. 😀

  radule, primim şi în română. să nu-ţi iasă pe nas engleza aia într-o zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: