Luptele noaste


Ne batem. Zi de zi. In orice gand exista si un contra-gand, asa cum cineva spunea ca „orice joc are si un contra-joc”.

Ne luptam de cand ne stim pentru viata, pentru dreptate, pentru mai bine, sau pentru mai rau (unii o fac inconstient). Ne luptam mereu sa vedem, sa auzim, sa stim mai multe. De ce? Nu ne ajunge limita pe care Domnul ne-a dat-o? Sau, dimpotriva, suntem facuti sa depasim limitele si asta ne atesta umanitatea? Sau umanitatea e doar o slabiciune de-a noastra, pe cand esenta e formata din vointa si ambitia noastra? Ma intreb asta pentru ca imi dau seama de-un lucru: cu cat ma lupt mai mai mult pentru ce-mi doresc, cu atat mai multe piedici mi se pun, insa reusita e tot mai puternica si sentimentul tot mai imbietor. Un lucru e cert: daca vrei un lucru, atunci lupta pentru el; dar dupa ce l-ai obtinut, nu te purta ca si cand ti s-ar cuveni!

In mod normal, luptele astea ale noastre ar trebui sa nu existe; pentru asta exista Drepturile Omului, de exemplu. De ce sa te lupti pentru ele cand ti se cuvin? Concret, de ce sa te lupti pentru viata ta, cand te-ai nascut cu dreptul la viata?

After all, fighting for peace is like fucking for virginity…

Ne luptam pentru iubire si pentru ura cu care alimentam iubirea asta. It’s over… sorry…

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. ikon69
    iul. 15, 2008 @ 12:02:06

    toata viata e o lupta. mie imi plac mult oamenii care stiu sa se bata pentru ceva. daca stii sa te bati, nici nu mai conteaza daca pierzi ;).

  2. Alecsa
    oct. 09, 2008 @ 20:46:59

    Daca toate ni s-ar cuveni, am face degeaba umbra pamantului. Ne-am nascut cu dreptul de-a evolua, iar pentru asta trebuie mult efort. Ca natura umana s-a degradat treptat, asta-i cu totul altceva. Intr-adevar, viata e o lupta, dar n-am intalnit pe nimeni care sa-mi spuna ca a pierdut, sau, dimpotriva, a castigat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: