Antireclama


Bai, eu nu stiu daca am voie sau nu (da’ de ce sa n-am voie, din moment ce sunt un utilizator nemultumit….!?) sa fac o antireclama, da’ o fac! My boyfriend este provider de internet la noi in raion si plateste mult si bine la un abonament de ip fix la Romtelecom, pentru clasa de ip-uri cumparata si impartita frateste catre populatie. Pana aici toate-s bune. Dar vine si problema. Acei 2 mega garantati nu sunt nicidecum garantati. „Interface statistics” arata cum graficele urca si scad ca pis… boului si ca banda cica garantata nici macar nu binevoieste sa urce pana la 2 mega,d-apai sa ramana acolo, cum ar fi trebuit. Ce-i de facut? Punem mana pe telefon si sunam la ei. Facem a nu-stiu-cata-milioana reclamatie si, bineinteles, raspunsul „Vom trimite echipa de teren sa rezolve problema.” nu intarzie sa apara.

„Pai, boule, ce nu pricepi ca echipa nu vine cand o trimiti si ca nici nu stiu ce sa-i faca modemului? Ce echipa e aia pe care o trimiti? De clovni? Astept sa vad cum se rezolva reclamatia si revin cu un telefon.” Revii si cu telefonu’ si, normal, nu e de la ei. Pai de la cine sa fie, daca nu de la ei? Ca doar nu stam noi sa roadem „tzava”. Anyway, mai dai cateodata, la alta reclamatie, si de unu care e angajat pe merit. „Intr-adevar, domnule, viteza oscileaza, este o problema de la noi. Vom trimite echipa sa rezolve…” Dupa ce mai incerci cu cateva telefoane (ca trebuie sa-ti vina si abonamentu’ la mobil mult) aceeasi voce bovina iti spune ca s-a rezolvat si sa mai aiba rabdare putin ca-si va reveni. Da ce dreq? E la reanimare? Ce sa-si revina?

Si uite-asa iti mananca astia zilele, ca deh, se tot rezolva. Si ce sa le faci? Ca n-ai de la cine altcineva sa iei si oricum banii ii dai. Parca ai rezilia contractul, dar tot la ei trebe sa mergi. Asta o fi tactica? Sa te fu.. pana nu mai poti? Nu-i mai simplu sa trimita o echipa care nu ramane la cafea pe undeva si care vine, intr-adevar sa repare ce-i stricat si sa te lase sa-ti faci linistit treaba? Sa rezolve problema cu viteza si sa stai calm ca nu arunci banii pe geam? Nu, la noi nu! Mai bine arunci banii pe geam in gradina grecului, nu? Sau tot sistemul e de vina?

Anyway, problema inca se cere rezolvata, ca mai nou nici remote nu mai poti sa intri sa-ti verifici „taraba”. Asa ca, lua-i-ar naiba pe desteptii astia de s-au privatizat si tot asa de prost merge, ca la noi in tara nici vantul nu mai bate cum trebuie!

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. krossfire
    mai 26, 2007 @ 15:06:08

    Ai voie sa faci anti-reclama. E un blog…poti sa-ti barfesti si mama pe blog 😀 (Just kidding, desi exista indivizi care s-ar putea sa ajunga si la asta din moment ce-si barfesc rudele…o sa dau eu un link daca mai gasesc)

  2. Johnny Bravo
    nov. 06, 2008 @ 23:30:06

    Tare postul asta, mi-am remintit de multe lucruri ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: