Carti…bune


Sa o luam sistematic. Sunt carti pe care putem sa le citim oricand, carti de weekend, carti de relaxare, carti de…care am auzit.

Prima se numeste „Ea il vrea in colivie, el o vrea de jucarie! Ghidul „Ornitologic al Barbatilor”; daca vrei sa stii ce-i cu lupta intre sexe, ce categorii de barbati poti intalni…si daca vrei sa continui „lectura” din „Sex and The City”, pentru ca aceasta carte urmeaza ideile din serial.

Next, please!

Bine, nu stiu cat de incantati sunteti de ce se intampla in subconstientul vostru atunci cand dormiti, dar poate ca de multe ori v-ati intrebat: ” Dar oare asta ce vrea sa insemne?” . „Enciclopedia viselor” , a lui James R. Lewis e o carte menita sa-ti raspunda unor astfel de intrebari si sa-ti explice pe intelesul tau „ispravile” din timpul somnului. De ce te-ar interesa o astfel de carte? Pentru ca ne petrecem mai mult de o treime din viata dormind si, desi this reason ar trebui sa fie de ajuns, iti mai spun ca nici nu-ti trece prin cap felul in care un vis te poate influenta si ce legatura au visele cu mitologia…

Cum te vindeci de iubire? Ah… daca-am stii… 😀 Dar nu stim, si vrem sa aflam. Ei bine, acum ai avea o metoda: „Ex-ii anonimi”, o carte plina de umor si destinata ambelor sexe. O scriitura care acapareaza si care iti da reteta trecerii printr-o perioada „neagra”. Lauren Henderson este inspirata autoare; cartea… presupun ca un succes. 🙂

Finally, Isabel Allende (nepoata fostului presedinte chilian, Salvador Allende), ne propune „Eva Luna”, o carte despre…dragoste. Dintr-o poveste de iubire ( nu are rost sa dau prea multe detalii…) se naste Eva- ca sa iubeasca viata si Luna- pentru ca tatal facea parte din tribul fiilor Lunii. O poveste interesanta, daca esti interesat de ceva… soft.

2 comentarii (+add yours?)

  1. adina batir
    feb. 23, 2007 @ 21:59:29

    eu iti recomand „sectantii” de iuri mamleev daca vrei shoc 🙂 in carti ideea este sa faci cititorul sa sufere cat mai mult.
    te pup, feti.

  2. marean
    mart. 18, 2008 @ 14:13:40

    uite, referitor la vndecarea de iubire si carti bune: Umberto Eco propune o solutie, in numele trandafirului, cand un calugar se indragosteste de o femeie. Trei solutii:

    1. sa te culci cu persoana de care te-ai indragostit
    2. dc nu se poate, te culci cu alta femeie
    3. dc nu se poate nici asta, trebuie sa realizezi ca femeia este un sac de umori, grasimi, sudori…etc.etc

    e solutia lui:) eu nu o aplic

Lasă un comentariu